13 noiembrie 2011

Lansarea Iphone 4S afectată de poluarea atmosferică

Surpriză de proporţii la lansarea noului Iphone 4S, eveniment petrecut concomitent în Bucureşti şi Cluj-Napoca. În momentul apăsării butonului de start al smartphone-ului, primii clienţi ai telefonului de 500 de euro au avut un şoc: în locul celebrului wallpaper „Blue Marble” reprezentând o imagine superbă a Planatei Albastre, aceştia au fost întâmpinaţi de o poză a Pământului gri, fadă, lipsită de culoare.
Chestionaţi despre această întâmplare, organizatorii evenimentului au declarat că nu ştiu ce s-a întâmplat: „N-am mai păţit niciodată aşa ceva. Dacă ar fi să căutăm vinovaţi, aceştia am putea fi chiar noi, cei 7 miliarde de oameni, care populăm această planetă. Zilnic distrugem natura poluând-o cu tot felul de substanţe care afectează stratul de ozon. Din această cauză am păţit ce-am păţit azi...nu se mai vede Pământul cum trebuie din cauza norilor încărcaţi cu tot felul de substanţe toxice, iar de aici până la încălzirea globală a procesorului a fost doar un pas”, ne-a declarat Dragoste Teia, printre altele şi o înfocată fană a trupei Ozone.
Clienţii prezenţi la lansare s-au aruncat şi ei în tot felul de presupuneri legate de cele petrecute. Mulţi nu au vrut să înghită explicaţia oficială dată de organizatori, astfel că fiecare a venit cu propria versiune: „Eu cred că de vină sunt numeroasele explozii solare care distorsionează imaginea preluată de către acest telefon”, a opinat o posesoare de drept a smartphone-ului. Alţi curioşi au lansat scenarii mult mai sumbre pentru wallpaperul cu pricina: „Vă daţi seama cum ar fi fost să fi avut parte în această dimineaţă de o eclipsă totală de soare? Un touchscreen de 5MP în beznă ar fi fost totuşi prea mult chiar şi pentru defunctul Steve Jobs, fondatorul Apple”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu